Blogg - nu med prickar!

Nu har jag varit hemma i två dagar. Inte gjort så mycket eftersom jag varit (och är) fruktansvärt förkyld.

Det är svårt att sammanfatta upplevelsen vi hade därborta i bara några rader. Otroligt roligt har vi haft iallafall. och era fördomar om amerika? Tro mig, dom är sanna.

 - Åker de bil om de så bara ska tvärs över gatan? Ja

- På fest, har de röda plastmuggar att dricka öl ur? Ja

- Är de rädda för att bli stämda? Ja

- Många vet mycket lite om världen utanför Usa? Haha ja.

- Maten är  fet och onyttig? Ja.

MEN - de är också väldigt trevliga, öppna och intresserade av att lära känna nya människor. De är nyfikna, glada, pratsamma och har de en gång lärt känna en så blir man presenterad för tusen andra av dess vänner.

Bilder!


Hemmafest på "Vineyard".
Här med (ovanifrån från vänster) Ursa, Josh, Jenny, jag, Mark, Cassandra och Jerome.


Homecoming!
Erin, jag och Jenny
(Snälla, kan ingen ta och gifta sig eller något, så får jag en anledning att ha den här klänningen igen!)

Nä, nu ska jag gå och sätta mig framför tvn och hosta lite och titta på alla program som mamma och pappa spelade in åt mig under dessa två veckor! (Vadå tv-nörd....?)


Far from home....

Ah, skriver saa sallan nu! Men verkar som de flesta har bytt till nogg - bara mallan och elsa som haller fast vid blogg liksom jag? :)

Om ni markte att jag skriver utan prickar over a och o, sa beror det pa att jag ar i usa just nu, pa Gallaudet narmare bestamt. Jag och Jenny har varit har i tio dagar, och det har verkligen varit en upplevelse!
Passar pa att skriva lite nar de andra tittar pa the fast and the furious 3. Som jag redan sett. Och som sog! (sorry alskling, men du vet att jag inte gillar sana filmer...)

nar jag kommer hem ska jag lagga upp bild pa mig och jenny nar vi har klanningarna som vi hade pa homecomingfesten - saaaa fina! Skulle kunna skriva en bok om min fina roda klanning! Och sa billig den var, bara 187 svenska kronor!

Haller pa att bli sjuk tror jag. Har gatt ovanligt lang tid utan att jag varit sjuk (vilket innebar typ en hel manad - wow!) men en av cass' rumskompisar sa att hon kanner sig sjuk och tror hon har influensa, sa naturligtvis far jag det ocksa. Har sovit daligt, atit daligt ocksa sa mitt redan sa lilla immunforsvar maste vara obefintligt. Aaaaah langtar efter svensk mat!

Imorgon ska vi alltsa hem. Trakigt for att jag kommer sakna en massa folk har, men harligt for att jag kan borja ata normalt igen och mest av allt - traffa kj!

Skriver mer nar jag kommer hem till Sverige. Typ. Liksom.