Protestera nu!

www.stafettmotvåldtäkt.nu

Gå in där och skriv erat namn på protestlistan! I skrivande stund har jag och 3378 till redan skrivit på. Gör det du med!

Det bästa med sommaren är att packa


Fick just bilderna från Elsas inflyttningsfest, och jag ser ut att ha skittråkigt på alla bilder! Haha!
Men Elsa, oroa dig inte, jag hade roligt!


Ska sätta igång med packningen strax. Jag kan knappt hålla mig tills jag får sätta igång med det faktiskt. Jag älskar att packa. Det är så roligt, och stimulerande. För att inte tala om att packa upp. Njutning på hög nivå.

Eller inte.


Men på torsdag och fredag blir det verkligen njutning på hög nivå - på allvar! För då kommer Benny, Mohammed, Elias och Gabriel till Djura! Och då blir Malik glad!


Undrar hur länge jag kan skjuta upp packningen..?

Sommarlov

Igår kväll kom jag hem till Stockholm och då kunde sommarlovet börja på riktigt!

Vädret är härligt, jag får äta grillat varje dag och jag har tio härliga veckor framför mig. Det gör inget att mitt rum är överbelamrat med väskor, och att jag bränt näsan. Sommar är sommar.

På tisdag åker jag och pappa till Djura, på onsdag går jag på introduktion för mitt vikariat i sommar (personlig assistent) och på torsdag och fredag kommer tjejerna! Härligt värre.

Kontraktet är påskrivet också, så det blir ingen parkbänk för mig i höst som vissa befarade!

Om jag bara får träffa KJ snart också så är allt näst intill fulländat! (Näst intill, eftersom jag inte tror att det är bra att sträva efter perfektion.)

Glöm inte att njuta av alla små glädjestunder sommaren har att erbjuda och klaga inte alltför mycket över vädret - vi bor i Sverige!

Glad sommar!